Vital Active plus FU kvapky 40 ml

Kód tovaru: T04389

EAN: 4260335641446

30,15 € s DPH

Jednotková cena za liter753,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vital Active plus FU kvapky kozmetický prípravok na starostlivosť o suchú pokožku s lupinami. Vital Active plus FU kvapky zabraňujú tvorbe suchých lupín.

Detaily

Charakteristika: Špeciálny prípravok vyvinutý na starostlivosť o suchú pokožku s lupinami. Prírodné aktívne látky zamedzujú olupovanie, pokožku čistia a zabraňujú tvorbe suchých lupín. Na začiatku používania prípravku môžete pociťovať zvýšenú tvorbu lupín, čo je prirodzenou súčasťou očistného procesu.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Produkt obsahuje dávku postačujúcu na 1 mesiac. Po použití čističa vlasovej pokožky vlasy osušte uterákom. Učešte vlasy od čela smerom k zátylku. Pomocou aplikátora naneste 4x1 ml koncentrovaných kvapiek priamo na vlasovú pokožku tak, že paralelne oddelíte vlasy od čela smerom k zátylku. Krúživým pohybom s koncami prstov rovnomerne rozdeľte prípravok na celej vlasovej pokožke. Začnite masírovať (nedrhnite) smerom zdola nahor tak, že konce prstov pritlačíte na vlasovú pokožku a pokračuje dovtedy, kým prípravok celkom vsiakne. NEOPLACHUJTE  a vysušte fénom. 

Zloženie: cyclopentasiloxane, helianthus annuus seed oil, laureth-2 benzoate, simmondsia chinensis oil, melaleuca leucadendron cajaput oil, helichrysum italicum extract, butyrospermum parkii oil, parfum, tocopheryl acetate, styrax benzoin resinoid, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxyldehyde.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 50

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)