Ecolav NaCl 0,9% na výplach očí 100 ml

Kód tovaru: T02969

13,20 € s DPH

Jednotková cena za liter132,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Ecolav zdravotnícka pomôcka je sterilný výplach očí a pokožky pri mechanických nehodách a oplach rán. Ecolav je náhrada za Ophtal.

Detaily

Charakteristika: Sterilný výplach očí a pokožky pri mechanických nehodách, oplach rán, ale aj ako nemocničné vybavenie pre čistenie katétrov, plnenie zvlhčovačov dýchacích prístrojov, oplachovanie a čistenie nástrojov. Nedráždi oči, nespôsobuje pocit ich pálenia a zabraňuje ďalšej prípadnej kontaminácii očného prostredia.Pre pohotovú pomoc pri zasiahnutí očí nebezpečnou látkou. Ergonomicky tvarovaná očná miska.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Oči môžu byť vymývané len sterilným roztokom. Nevypotrebovaný obsah nemožno uskladniť pre ďalšie použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Otočte uzáverom tak, aby povolila poistka. Odklopte vrchný kryt fľaše. Mierne zakloňte hlavu, zľahka stlačte fľašu a jemným rovnomerným prúdom vymývajte oko. Jedna fľaša vystačí na cca 1 minútu intenzívneho vyplachovania očí. Podľa možností odporúčame vykonávať výplach očí aspoň 15 minút.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)