Mandľový olej 100 ml

1x100 ml

Kód tovaru:

EAN: 8000921211075

7,98 € s DPH

Jednotková cena za liter79,80 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Mandľový olej vhodný pre suchú, citlivú pleť so sklonom k začervenaniu, svrbeniu a popraskaniu. Mandľový olej lisovaný za studena, bio a bez parfumov a konzervačných látok.

Detaily

Charakteristika: Olej je lisovaný za studena. Vhodný pre všetky typy pleti. Pokožku hydratuje, zvláčňuje, upokojuje a vyhladzuje. Ideálny na starostlivosť o detskú pokožku a na prevenciu vzniku strií.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Použite:
ako pleťový olej:
• aplikujte primerané množstvo oleja na suchú alebo jemne navlhčenú očistenú pleť jemnou masážou až do úplného vstrebania. Tvár si premasírujete krúživými pohybmi. Začnite uprostred čela, pokračujte na obe strany, potom od brady smerom k lícam až po uši.

ako šetrný odstraňovač očného mejkapu:
• naneste malé množstvo oleja na kozmetický tampónik, priložte ho na niekoľko sekúnd na oči. Potom jemným zotrtím odstráňte mejkap z očí.

ako pokožkový olej:
• po každom sprchovaní vmasírujte do vlhkej pokožky primerané množstvo oleja až do úplného vstrebania.
• v prípade veľmi suchej a šupinatej pokožky na hlbšiu hydratáciu a zvláčnenie môžete pridať niekoľko kvapiek oleja do kúpeľa .
• v prípade veľmi citlivej pokožky so sklonom k začervenaniu (napr. po používaní bežných kozmetických mydiel a sprchovacích gélov) naneste olej na vlhkú pokožku pred sprchovaním a až potom sa umyte bežnými kozmetickými prípravkami. Zabránite tak sčervenaniu vašej pokožky.

Zloženie: Argania spinosa oil - 100% čistý, lisovaný za studena, organický - pochádzajúci z ekologického poľnohospodárstva

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »