Generica B - Komplex forte 100 tabliet

tbl 1x100 ks

Kód tovaru: T00769

EAN: 85801776

8,33 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,08 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok B-komplex forte obsahuje všetkých 8 esenciálnych vitamínov skupiny B vrátane kyseliny listovej a vitamínu B12. Prípravok B-komplex forte je vhodný pre deti od 3 rokov.

Detaily

Charakteristika: Vitamín B1prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky,napomáha k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie,napomáha k správnej funkcii srdca.

Vitamín B2 prispieva k zachovaniu zdravých slizníc, k udržaniu dobrého zraku a zdravej pokožky,napomáha k správnej látkovej výmene železa a tým k udržaniu zdravých červených krviniek,prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému,prispieva k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.

Vitamín B6 prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky,napomáha k normálnej látkovej výmene bielkovín a glykogénu,napomáha k správnej tvorbe červených krviniek,napomáha k správnemu fungovaniu imunitného systému,prispieva k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.

Vitamín B12 prispieva k správnej tvorbe červených krviniek,k správnemu fungovaniu imunitného systému,k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie a tým k zníženiu vyčerpania a únavy,napomáha aj k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.

Biotín prispieva k udržaniu zdravých vlasov, zdravej pokožky a k zachovaniu zdravých slizníc,napomáha k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie,k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.

Niacín prispieva k zachovaniu zdravých slizníc a k udržaniu zdravej pokožky,napomáha k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky,prispieva k správnej látkové výmene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.

Kyselina listová – aby telo dokázalo kyselinu listovú využiť, musí ju metabolizovať na aktívnu formu, tzv. folát.

Folát prispieva k správnej syntéze aminokyselín – zohráva úlohu v procese delenia buniek a prispieva k rastu zárodočných tkanív v období tehotenstva,napomáha aj k správnej tvorbe krvi,k správnemu fungovaniu imunitného systému,k zníženiu vyčerpania a únavy a správnej funkcii psychiky.

Kyselina pantoténová prispieva k zdravej duševnej výkonnosti,k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy,napomáha aj k správnej syntéze a látkovej výmene steroidných hormónov, vitamínu D a niektorých neurotransmiterov.

Nepoužívajte: Ako náhradu pestrej stravy. U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 tableta denne (zapiť vodou).Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Thiamín (vitamin B1) 10,00 mg; Riboflavín (vitamin B2) 10,00 mg; Pyridoxín (vitamin B6) 10,00 mg; Kyselina pantoténová (vitamin B5) 40,00 mg; Niacín (vitamin B3) 50,00 mg; Kyselina listová (vitamin B9) 1,00 mg; Kyanokobalamín (vitamin B12) 10,00 µg; hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrzštalická celulóza, maltodextrín, kroskarmelóza, polydextróza, stearan horečnatý, mastenec, hypromelóza, oxid titaničitý, oxidy železa
Biotín (vitamin B7) 0,50 mg

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »