Edenpharma Zinok 15mg 100 tbl

tbl 1x100 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588003584311

6,47 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,06 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zinok 15mg prispieva k plodnosti a správnej reprodukčnej funkcii a k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi. Zinok 15mg má vplyv na prirodzené kognitívne funkcie a priaznivo pôsobí na kožu, vlasy, nechty

Detaily

Charakteristika: Zinok prispieva k plodnosti a správnej reprodukčnej funkcii a k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi. Prispieva k udržaniu dobrého zraku, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k udržaniu zdravej pokožky, prispieva k správnej látkovej premene makronutrientov, k správnej látkovej premene mastných kyselín a k správnej syntéze DNA. Zinok má vplyv na prirodzené kognitívne funkcie, metabolizmus mastných kyselín. Priaznivo pôsobí na kožu, vlasy, nechty.

Dávkovanie: Prípravok sa odporúča užívať v dávke 1 tableta denne.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Zloženie: Zinok, mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »