Edenpharma Železo Plus Vitamín C 30tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588003584304

5,39 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Železo je súčasťou hemoglobínu, zložky červených krviniek prenášajúce kyslík k bunkám. Je zvlášť potrebné v tehotenstve, u žien so silným menštruačným krvácaním. Výživový doplnok Kyselina listová pomáha udržiavať dobrý zdravotný stav, je potrebná aj pre tvorbu červených krviniek a bunkové delenie. Dostatočný príjem kyseliny listovej je dôležitý najmä v čase tehotenstva.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok, ktorý pomáha posilňovať imunitu. Vitamín C spolu so železom a kyselinou listovou pomáhajú k právnemu fungovaniu imunity a k tvorbe červených krviniek.  

  • Železo potrebujú všetky telesné orgány. Železo je nevyhnutnou súčasťou hemoglobínu, zložky červených krviniek prenášajúce kyslík k bunkám. Je zvlášť potrebné v tehotenstve, u žien so silným menštruačným krvácaním. Železo má význam pre správny rast buniek, a priaznivo pôsobí na imunitný systém.
  • Kyselina listová sa zúčastňuje na delenie buniek, syntézy nukleových kyselín. Kyselina listová je vitamín zo skupiny B vitamínov. Kyselina listová pomáha udržiavať dobrý zdravotný stav, je potrebná aj pre tvorbu červených krviniek a bunkovému deleniu. Dostatočný príjem kyseliny listovej je dôležitý najmä v čase tehotenstva.
  • Vitamín C - jeho úloha je ochrana DNA, bielkovín, lipidov pred oxidáciou, podpora tvorby kolagénu, funkciu nervového a imunitného systému, podpora imunitného systému počas a po telesnom cvičení, podpora absorpcia nehemového železa (železo z rastlinných zdrojov), podpora energetického metabolizmu, zníženie únavy a vyčerpania. Prispieva k zachovaniu normálnych psychologických funkcií, regeneruje redukované formy vitamínu E, prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu a udržiava normálnu funkciu imunitného systému.
     

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Zloženie: železo vo forme fumaran železitý 42,6 mg (čo zodpovedá 14 mg čistého železa) (100%v tablete RVH), vitamín C 250 mg vo forme kyselina L-askorbová ( 313 % v tablete RVH), kyselina listová 200 µg (100% v tablete RVH)

Dávkovanie: Prípravok sa užíva v množstve 1x denne 1 tableta. Tablety sa užívajú celé a zapijú sa dostatočným množstvom tekutín. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov. Prípravok sa musí uskladňovať mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »