Edenpharma Kyselina Listová forte plus 30 tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588005836081

5,36 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,18 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Kyselina Listová forte plus je výživový doplnok s obsahom kyseliny listovej, železa a vitamínu C. Kyselina listová je vitamín zo skupiny B vitamínov. Pomáha udržiavať dobrý zdravotný stav, je potrebná aj pre tvorbu červených krviniek a bunkovému deleniu. Železo má význam pre rast buniek a imunitný systém. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, imunitného systému..

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s obsahom kyseliny listovej, železa a vitamínu C. Kyselina listová sa zúčastňuje na delení buniek a syntéze nukleových kyselín. Kyselina listová je vitamín zo skupiny B vitamínov. Pomáha udržiavať dobrý zdravotný stav, je potrebná aj pre tvorbu červených krviniek a bunkovému deleniu. Dostatočný príjem kyseliny listovej je dôležitý najmä v čase tehotenstva.

Železo potrebujú všetky telesné orgány. Železo je nevyhnutnou súčasťou hemoglobínu, zložky červených krviniek prenášajúce kyslík k bunkám. Železo má význam pre správny rast buniek, a priaznivo pôsobí na imunitný systém.

Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, imunitného systému, k správnej funkcii psychiky, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k regenerácii redukovanej formy vitamínu E a zvyšuje vstrebávanie železa.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Tehotné a dojčiace ženy by sa mali o užívaní prípravku poradiť s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: dospelí 1 tableta denne. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie na 1 tabletu: železo vo forme fumaran železitý 42,6 mg čo zodpovedá 14 mg čistého železa -100% RVH, Vitamín C vo forme L-askorban sodný 90 mg - 113% RVH, kyselina listová 800 μg - 400% RVH, objemové činidlo-mikrokryštalická celulóza 114,6 mg, emulgátor-stearan horečnatý 2 mg.
* RVH – referenčná výživová hodnota.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »