MEDIPLAST TEJP PÁSKA 1230 3,8cm x10m 1 ks

1x1 ks

Kód tovaru: A73302

EAN: 8595037912300

6,24 € s DPH

Jednotková cena za ks6,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

MEDIPLAST TEJP PÁSKA 1230 3,8cmx10m 1x1 ks tejpovacia náplasť zaisťuje zvýšenú pevnosť a prevenciu pri nadmernej záťaži kĺbov, šliach, svalových úponov, fixácii pohybového aparátu (prsty, členkový kĺb, kolenný kĺb, achillova šľacha). MEDIPLAST TEJP PÁSKA 1230 3,8cmx10m 1x1 ks nedráždi pokožku, nevyžaduje penový podklad a je vhodná aj pre citlivú pokožku.

Detaily

Charakteristika: Tejpovacia náplasť zaisťuje zvýšenú pevnosť a prevenciu pri nadmernej záťaži kĺbov, šliach, svalových úponov, fixácii pohybového aparátu (prsty, členkový kĺb, kolenný kĺb, achillova šľacha). Nedráždi pokožku, nevyžaduje penový podklad a je vhodná aj pre citlivú pokožku.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Dôkladne priložte na suchú a čistú pokožku končatín v nezaťaženom stave.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Otto Lučanský sa pýta

    09.02.2019
    Sú tejp. pásky aj s funkciou zmierňovanie bolesti... napr. formou nejakého gélu,krému, náteru... ? Napr. pri natiahnutí šľachy, svalu, udretie a pod. Ďakujem.
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    DObrý deň, troškuá nerozumiem Vašej otázke. Samotný tejp by mal pri správnom použití zmierniť námahu svalu a tým aj znížiť bolesť. Nevieme o žiadnom tejpe ktorý je vo forme gélu alebo že by samotný tejp obsahoval gél/krém. Môžte si napr. aplikovať na bolestivé miesto gél, nechať ho vstrebať a potom zatejpovať :) Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »