La Roche-Posay HYDRAPHASE Intenzívny očný krém 15 ml

očný krém (M2938500) 1x15 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337872412646

26,69 € s DPH

Jednotková cena za liter1 779,44 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

La Roche-Posay HYDRAPHASE Intenzívny očný krém zebezpečuje intenzívnu, cielenú hydratačnú účinnosť vďaka kombinácii hyaluronátu sodného a glycerínu pre vyhladenie jemných vrások. La Roche-Posay HYDRAPHASE Intenzívny očný krém pôsobí na vačky pod očami a opuchnuté viečka, a to vďaka kombinácii drenážneho kofeínutermálnej vody.

Detaily

Charakteristika: Intenzívna, cielená hydratačná účinnosť vďaka kombinácii hyaluronátu sodného a glycerínu pre vyhladenie jemných vrások spôsobených dehydratáciou. Pôsobí na vačky pod očami a opuchnuté viečka, a to vďaka kombinácii drenážneho kofeínu a termálnej vody z La Roche-Posay s účinkom proti prekrveniu, to všetko optimalizované unikátnou aplikačnou technikou.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Vklepte malé množstvo prípravku do oblasti okolo očí, jemne rozotrite, pre redukciu vačkov votrite prípravok na spodné viečko smerom od vnútorných kútikov k spánkom. Nakoniec jemným tlakom na spánkoch zaktivujte lymfatickú cirkuláciu. Pre vyhladenie jemných vrások spôsobených dehydratáciou vykonávajte jemné poklepkávanie okolo očí.

Zloženie: AQUA / WATER, GLYCERIN, CARBOMER, GLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEIN, CAFFEINE, ISOHEXADECANE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »