Minapent so šalviou 90 cps

cps 1x90 ks

Kód tovaru: T02267

EAN: 8594024762591

31,72 € s DPH

Jednotková cena za cps0,35 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Minapent so šalviou je nehormonálna pomoc pre zabezpečenie telesnej a psychickej pohody v období klimaktéria. Minapent so šalviou obsahuje extrakty ďateliny lúčnej, šalvie lekárskej a ploštičníka strapcovitého, ktoré priaznivo pôsobia na hormonálnu rovnováhu ženy v období klimaktéria.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Minapent so šalviou je nehormonálna pomoc pre zabezpečenie telesnej a psychickej pohody v období klimaktéria.Minapent so šalviou obsahuje extrakty ďateliny lúčnej, šalvie lekárskej a ploštičníka strapcovitého, ktoré priaznivo pôsobia na hormonálnu rovnováhu ženy v období klimaktéria. Priaznivo pôsobí v ktorejkoľvek fáze klimaktéria,u žien s menštruáciou a počiatočnými prejavmi klimaktéria (premenopauza) i u žien počas prechodu a v období po poslednej menštruácii (postmenopauza),pri menopauzálnych symptómoch (návaly tepla, potenie, podráždenosť, atď.),pri nadmernom potení,u žien, ktoré odmietajú syntetickú hormonálnu liečbu alebo u ktorých je podávanie hormonálnych prípravkov kontraindikované.

Aktívne látky:

  • Pomáhajú zmierniť nepríjemné telesné prejavy (tzv. vegetatívny syndróm): Izoflavóny ďateliny lúčnej a ploštičníka strapcovitého sa svojimi účinkami podobajú prirodzeným pohlavným ženským hormónom (estrogénom). Šalvia lekárska pomáha pri navodení hormonálnej rovnováhy. Všetky obsiahnuté extrakty pomáhajú navodiť menopauzálny komfort.
  • Podieľajú sa na potlačení ďalších prejavov (tzv. metabolický syndróm): U obsiahnutých látok ďateliny lúčnej, šalvie lekárskej a ploštičníka strapcovitého bol preukázaný vplyv na potlačení úbytku kostnej hmoty a znížení ťažkostí pri zvýšenom krvnom tlaku.
  • Pomáhajú harmonizovať psychické a emočné prejavy: Izoflavóny ďateliny lúčnej a ploštičníka strapcovitého sa podieľajú na zlepšení psychického rozpoloženia, zmierňujú podráždenosť, úzkostlivosť i emočnú labilitu. Pomáhajú pri zhoršenej koncentrácii a pri poruchách spánku.
  • Podporujú vitalitu ženy: Povzbudzujú organizmus a zvyšujú celkovú vitalitu ženy.
  • Obmedzujú nadmerné potenie: Účinné látky z extraktu listu šalvie pomáhajú redukovať nadmerné potenie.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov. Pri poruchách pečene sa pred užívaním výrobku poraďte so svojím lekárom.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok nie je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula denne nalačno, zapiť. Účinok sa obvykle dostavuje počas užívania prvého balenia, t.j. už v priebehu 2 - 4 týždňov. Ustanovená odporúčaná denná dávka se nesmie presiahnuť. Pre dosiahnutie výrazných účinkov odporúčame Minapent užívať dlhodobo. Pri dlhodobom užívaní je bezpečný. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: 

Zložky Denná dávka (1 kapsula)
Ďatelina lúčna 150 mg
Šalvia lekárska 50 mg
Ploštičník strapcovitý 2,5 mg

Prídavné látky: stearan horečnatý (protihrudkujúca látka), mikrokryštalická celulóza (protihrudkujúca látka), želatína, oxid titaničitý (farbivo).

 

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »