Konvička na vyplachovanie nosa

Kód tovaru: T02531

EAN: 8588004320178

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

9,15 € s DPH

Jednotková cena za ks9,15 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Konvička na vyplachovanie nosa vhodná pri upchatom nose, prechladnutí, zápaloch prinosových dutín, alergii či sennej nádche. Výplach nosa pôsobí preventívne a zvyšuje odolnosť sliznice nosa proti baktériám a vírusom.

Detaily

Charakteristika: Výplach nosa slanou vodou pôsobí preventívne, zvyšuje odolnosť sliznice nosa proti baktériám a vírusom a zvlhčuje sliznicu nosa. U osôb trpiacich chronickou nádchou (alergia na peľ a prach) kde dochádza pri výplachu k odstráneniu alergénov a tým ku zmierneniu obtiaži. Taktiež pôsobí pri akútnych a chronických zápaloch nosových a prínosových dutín. Soľný roztok odplaví zápalový sekrét, zvlhčí sliznicu nosa a urýchli jej regeneráciu. Vhodný aj pri chirurgických zásahoch v oblasti nosa, u osôb pracujúcich v prašnom prostredí a pri nadmernom vysychaní sliznice nosa.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie:

Príprava roztoku: 9g jedlej soli sa rozpustí v 1 L prevarenej vody. Teplota roztoku má byť 38-40 °C. Nakloňte sa nad umývadlo a trubičku konvičky vložte do pravej nosnej dierky. Nakloňte hlavu mierne dopredu a súčasne do ľavej strany, aby voda mohla vtekať cez pravú nosnú dierku do ľavej. Dýchajte otvorenými ústami. Keď pretečie nosom cca polovica obsahu nádobky, nosnú sprchu odložte a nos vysmrkajte. Potom zasuňte trubičku konvičky do ľavej nosnej dierky, hlavu nakloňte dopredu a súčasne do pravej strany, aby voda mohla pretiecť z ľavej nosnej dierky do pravej. Opätovne nos vysmrkajte. Je dôležité, abz ústa boli otvorené, aby sa voda nedostala do uší. Deti môžu konvičku používať len pod dozorom dospelej osoby. 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)