Zdrovit Mg + B6 tablety + 40 % ZDARMA 70 tbl

tbl 1x70 ks

Kód tovaru:

EAN: 5906204005894

4,67 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Zdrovit Mg + B6 tablety pre dospelých a deti od 10 rokov. Zdrovit Mg + B6 tablety obsahujú magnézium a vitamín B6.

Detaily

Charakteristika: Magnézium prispieva k zníženiu vyčerpania únavy, rovnováhe elektrolytov, správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, správnemu fungovaniu nervového systému, správnemu fungovaniu svalov, správnej funkcii psychiky, udržaniu zdravých kostí a zubov. Vitamín B6 prispieva k zníženiu vyčerpania únavy, správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, správnemu fungovaniu nervového systému, správnemu fungovaniu imunitného systému, správnej funkcii psychiky.

Nepoužívajte: U detí do 10 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí 1 tabletu denne, zapiť vodou. Prípravok je určený pre dospievajúcich a dospelých. Odporúča sa dodržiavať uvedené dávkovanie. Nepoužívať pri precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Zloženie: 

Obsah živín v 1 tablete
horčík 60 mg (16 % ODP*)
vitamín B6  5 mg (357% ODP)

*ODP = odporúčaný denný príjem
 
Okysľujúca látka: uhličitan horečnatý; sladidlo: sorbitol; objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza; rozpúšťadlo: polyvinylpyrolidon; protihrudkové činidlo: magnéziumstearát; vitamín: pyridoxínhydrochlorid.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    03.11.2021
    Prosím, môžem doplniť moju objednávku o tieto dva produkty?kód tovaru T 03057 ZDROVIT Mg+B7 TABLETY+ https://www.tessabit.com/it_it/

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »