Vichy DERMABLEND Korekčný fluidný make-up SPF 35 odtieň 35 Sand 30 ml

(M5541601) fluidný 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871316617

Doručenie do 7 pracovných dní

36,70 € s DPH

Jednotková cena za liter1 223,17 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy DERMABLEND Korekčný fluidný make-up SPF 35 pomáha kryť ľahké a stredne výrazné nedokonalosti pleti. Vichy DERMABLEND Korekčný fluidný make-up SPF 35 pomáha prekryť tmavé kruhy pod očami, začervenanie a nejednotný odtieň pleti a jazvy. Prípravok je hypoalergénny, bez parabénov, nekomedónny.

Detaily

Charakteristika: Zloženie fluidného korekčného make-upu Dermablend spája vysokú koncentráciu minerálnych pigmentov pre optimálne krytie a ultraflexibilnú textúru tak ľahkú, že dokonale splynie s pleťou pre prirodzený výsledok a celodenný pocit komfortu. Po kontakte s pleťou sa textúra stáva fluidnou pre dokonalé rozloženie farby a kompletné zakrytie nedokonalostí bez efektu masky.

Tento make-up ponúka trojitý účinok: až 16-hodinovú kryciu schopnosť + hodvábny finiš + optimálny komfort s až 24-hodinovú hydratáciu.

1. Minerálne pigmenty pre dokonalé krytie.
2. Pigmenty pre zakrytie nedokonalostí a dosiahnutie rovnakého výsledku ako s klasickým make-upom.
3. Obohatený o glycerín a rastlinné oleje pre maximálny komfort pleti. Textúra po kontakte s pleťou vytvára tenkú vrstvu, ktorá nezvýrazňuje vrásky a nezanecháva mastný film. Pleť je dokonale zjednotená, s finišom pocitu dokonale prirodzenej pleti.

Toto vysoko tolerantné, hypoalergénne zloženie bolo testované pod dermatologickou kontrolou na citlivej pleti.
Nekomedogénny, bez parfumu, SPF 35.
Až 24-hodinová hydratácia.

Nedokonalosti pleti sú okamžite úplne prekryté, hladko a bez zaťaženia. Pleť je zjednotená, rozjasnená s pocitom komfortu bez efektu masky. Táto fluidná textúra poskytuje pleti optimálny komfort a pocit prirodzene vyzerajúcej pleti. Tento make-up je jemný, kombinuje senzorické výhody ľahkého make-upu s kompletným krytím.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: 

  1. Fluidný korekčný make-up aplikujte končekmi prstov alebo pomocou špongie ľahkými ťahmi od stredu tváre smerom do strán. V prípade výraznejších nedokonalostí pleti vklepte trochu make-upu na danú oblasť a potom zľahka rozotrite do strán.
  2. Pre nepoznateľný finiš make-up rozotrite dostratena smerom ku krku, ušiam a obočiu.
  3. Opakujte kým nedosiahnete požadovaný stupeň krytia.
  4. Pre ešte väčšiu výdrž použite Dermablend fixačný púder.

Zloženie: Aqua/water, Undecane, Dimethicone, Glycerin, Tridecane, Polyglyceryl-4 isostearate, Pentylene glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Hexyl laurate, Magnesium sulfate, Disteardimonium hectorite, Trihydroxystearin, Cellulose gum, Aluminum hydroxide, Disodium stearoyl glutamate, Acetylated glycol stearate, Acrylonitrile/methyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, Ethylhexylglycerin [+/- may contain: Cl 77891/titanium dioxide, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499/iron oxides].

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »