Vichy NUTRILOGIE 2 denný krém na veľmi suchú pleť 50 ml

krém pre suchú až veľmi suchú pleť (M5061001) 1x50 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871307745

41,63 € s DPH

Jednotková cena za liter832,51 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy NUTRILOGIE 2 denný krém na veľmi suchú pleť  je určený pre ženy, ktoré majú veľmi suchú a citlivú pleť. Vichy NUTRILOGIE 2 denný krém na veľmi suchú pleť  poskytuje pleti hydratáciu, upokojuje ciltivú pleť a uvoľňuje napnutie pleti. Prípravok je hypoalergénny a bez parabénov.

Detaily

Charakteristika: Hĺbkový krém na suchú pleť. Hĺbková starostlivosť pre suchú pleť. Celkové pôsobenie na výživu pleti: okamžité upokojenie a dlhotrvajúca regenerácia. Patentovaná aktívna látka Sphingolipid s extravyživujúcimi vlastnosťami je viac než len aktívna látka kompenzujúca nedostatok lipidov. Sphingolipidy pleť znovu učia produkovať vlastné lipidy a umožňujú jej obnovovať hydrolipidický film pre obmedzenie straty vody. Vaša pleť je okamžite upokojená. Suchosť a napínanie sú zmiernené pre 24H komfort a vláčnosť pleti. Vaša suchá pleť postupne znovu nachádza všetky vlastnosti normálnej pleti. Len za 28 dní znovu nájde prirodzenú úroveň hydratácie.

Tento krém je obohatený o Termálnu vodu z Vichy s upokojujúcimi, posilňujúcimi a regeneračnými vlastnosťami vďaka 15 blahodarným minerálom prináša 24H hydratáciu pre komfort pleti trvajúci 24H. Krém je šetrný k Vašej pleti.

O 64 % menej suchosti.
O 68 % menej napínania.
O 110 % viac komfortu.
Sebahodnotenie, 100 žien so suchou pleťou.

Bohatá, rozpúšťajúca sa a nemastná textúra obohatená rastlinnými olejmi, karitovým maslom a včelím voskom prináša Vašej pleti optimálnu výživu a extrémny komfort počas celého dňa, bez mastného efektu. 

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Aplikujte ráno a/alebo večer na dôkladne odlíčenú pleť. Naneste malé množstvo krému na celú tvár. Jemne nanášajte krém od stredu tváre smerom do strán, aby ste zabránili pocitom tepla na pleti.

Zloženie: AQUA / WATER - GLYCERIN - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - ISOCETYL STEARATE - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - CYCLOPENTASILOXANE - SUCROSE TRISTEARATE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - PETROLATUM - POLYSORBATE 61 - CERA ALBA / BEESWAX - STEARYL ALCOHOL - STEARIC ACID - MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL - CARBOMER - GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL - TRIETHANOLAMINE - METHYLPARABEN - CORIANDRUM SATIVUM OIL / CORIANDER FRUIT OIL - ARGININE PCA - CHOLESTEROL - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - PALMITIC ACID - SIMMONDSIA CHINENSIS OIL / JOJOBA SEED OIL - PHENOXYETHANOL - TOCOPHEROL - DISODIUM EDTA - CAPRYLYL GLYCOL - HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE - PASSIFLORA EDULIS OIL / PASSIFLORA EDULIS SEED OIL - ETHYLPARABEN - PARFUM / FRAGRANCE

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »