Vichy PURETE THERMALE Osviežujúci čistiaci gél 200 ml

R15 (M0355800), 1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871330125

Tento produkt už nie je dostupný

15,15 € s DPH

Jednotková cena za liter75,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy PURETE THERMALE Osviežujúci čistiaci gél je určený na každodenné čistenie citlivej pleti. Vichy PURETE THERMALE Osviežujúci čistiaci gél zbaví citlivú pleť nečistôt, odstráni prebytočný kožný maz a zanecháva pocit sviežosti.

Detaily

Charakteristika: Vichy PURETE THERMALE Osviežujúci čistiaci gél odstraňuje nečistoty a čiastočky znečistenia. Zmierňuje diskomfort spôsobený vodným kameňom. Je obohatený o extrakt z Moringy pôsobiaci proti znečisteniu.  Gél zbavuje pleť nečistôt, prachu, nadmerného množstva kožného mazu a zanecháva ju jemnú a sviežu. Pre citlivú pleť. Hypoalergénny. Bez parabénov. Testované pod dermatologickou kontrolou. S Termálnou vodou z Vichy.

Pleť je čistá, hladká, svieža, rozjasnená a ešte krajšia.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Naneste masírovaním na vlhkú tvár. Vyhnite sa okoliu očí. Opláchnite vodou. V prípade vniknutia do očí okamžite vypláchnite. Svieži gél s kvetinovo-ovocným parfumom, ktorý ponúka bohatú a hydratačnú penu.


Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »