Aphrodisia „G“ krém pre ženy 60 ml

1x60 ml

Kód tovaru: T04384

EAN: 8584135000606

19,50 € s DPH

Jednotková cena za L325,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aphrodisia „G“ krém pre ženy napomáha prekrveniu intímnych partií, čím zvyšuje ich citlivosť a zintenzívňuje pôžitok. Aphrodisia „G“ krém pre zintenzívnenie orgazmu. 

Detaily

Charakteristika: Prípravok obsahuje éterické látky, ktoré spôsobujú zintenzívnenie ženského orgazmu. Je špeciálne vyrobený pre ženy, ktoré sa pri styku nedokážu dostatočne vzrušiť a vyvrcholia iba klitorálnym orgazmom. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame súčasne používať s výživovým doplnkom Aphrodisia V pre ženy. 

Použitie: Používajte pred pohlavným stykom. Aplikujte primerané množstvo na intímne partie a jemne ho vmasíruje.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.

Tehotenstvo a dojčenie: Nepoužívajte počas tehotenstva a dojčenia.

Zloženie: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Prunus Dulcis Oil, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycine Soja Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Calendula Officinalis Flower Oil, Aloe Barbadensis, Butyrospermum Parkii, Citric Acid, Ginkgo Biloba, Menthol, Panax Ginseng,Tocopherol.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »