MEGAFYT Bylinková lekáreň Tehotenstvo porciovaný čaj 20x1,5g

bylinný čaj 20x1,5 g (30 g)

Kód tovaru:

EAN: 8595151948957

2,59 € s DPH

Jednotková cena za kg86,24 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

MEGAFYT Tehotenstvo je bylinný aromatizovaný čaj. MEGAFYT Tehotenstvo čaj príjemnej chuti vhodný pre tehotné ženy.

Detaily

Charakteristika: MEGAFYT Tehotenstvo je bylinný aromatizovaný čaj. MEGAFYT Tehotenstvo je čaj príjemnej chuti vhodný pre tehotné ženy. Svojim unikátnym zložením je priaznivý pre ženy v období tehotenstva

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu,ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodný pre tehotné ženy.

Dávkovanie:1 nálevový sáčok (1,5 g) se preleje 250 ml horúcou vodou a nechá sa 5 - 10 min vyluhovať v prikrytej nádobe. Nesmie se variť. Nálev se pripravuje vždy čerstvý, bezprostredne pred použitím.

Zloženie: Šípky bez semien (Cynosbati fructus sine semine), rooibos (Aspalathi herba), medovková vňať (Melissae herba) 15 %, citrónová tráva (Cymbopogoni herba), vňať mäty kučeravej (Menthae crispae folium) 10 %, plod čiernej ríbezle (Ribis nigri fructus). Dodržujte doporučené dávkovanie!

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »