GYNTIMA Intímny umývací gél 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru:

EAN: 7640119230085

5,75 € s DPH

Jednotková cena za liter28,73 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

GYNTIMA Intímny umývací gél je účinný, jemný, osviežujúci prostriedok určený na každodennú intímnu hygienu ženy, ktorý pomáha predchádzať vaginálnym infekciám.GYNTIMA Intímny umývací gél zaisťuje pre pokožku vášho tela dlhotrvajúcu sviežosť.

Detaily

Charakteristika: GYNTIMA Intímny umývací gél je účinný, jemný, osviežujúci prostriedok určený na každodennú intímnu hygienu ženy, ktorý pomáha predchádzať vaginálnym infekciám.GYNTIMA Intímny umývací gél zaisťuje pre pokožku vášho tela dlhotrvajúcu sviežosť.Intímny umývací gél obsahuje účinnú látku pinarol – výťažok zo smrekových výhonkov a čerstvého ihličia. Pinarol a Aloe vera prejavujú svoje antibakteriálne, antimykotické a protizápalové účinky.Kyselina mliečna reguluje pH a pôsobí ako hydratačný faktor.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Gél naneste na vlhké telo a dôkladne opláchnite.

Zloženie:Aqua; Aqua, Sodium Laureth-2 Sulphate; Cocamide dea, Glycerin; Aqua, Lauramidopropyl Betaine; Sodium chloride; Propylenglycol, Pinus; Parfume; Propylenglycol, Methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone; Acidum lacticum; Aloe Vera gel

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »