Persen 40 tabliet

tbl obd (35 mg/17,5 mg/17,5 mg) 1x40 ks

Kód tovaru:

EAN: 3838957890736

7,62 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,19 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Persen  je rastlinný liek, ktorý obsahuje extrakt z koreňa valeriány, listu medovky a listu mäty.  Persen má mierne upokojujúci účinok, zmierňuje príznaky nervového napätia a pri nespavosti pomáha zaspať.

Detaily

Charakteristika: Persen  je rastlinný liek, ktorý obsahuje extrakt z koreňa valeriány, listu medovky a listu mäty.  Persen má mierne upokojujúci účinok, zmierňuje príznaky nervového napätia a pri nespavosti pomáha zaspať.

Použitie:  Persen je vhodný ako úvodná liečba miernych porúch, kde použitie silných liekov na upokojenie nie je opodstatnené. Odporúča sa na zmiernenie ľahkých prechodných foriem nervového napätia (ako denné sedatívum pri psychickej záťaži, nepokoji, podráždenosti) a/alebo dočasných ťažkostiach so zaspávaním. Dospelí a dospievajúci starší ako 12 rokov.

Upozornenie: Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.

 

Vlastnosti

Účinná látka suchý extrakt z koreňa valeriány lekárskej+suchý extrakt z listu medovky lekárskej+suchý extrakt z listu mäty piepornej
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 35mg+17g+17g
Lieková forma obalené tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 40

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »