Zľava 25%
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 15 ml

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 15 ml

SPF 20 (inov.22) 1x15 ml

Kód tovaru: T09767

EAN: 9005800359199

24,19 € s DPH

32,26 € s DPH

Jednotková cena za liter1 612,80 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 vypĺňa hlboké vrásky, zlepšuje pružnosť pleti. Rozjasňuje očné okolie, zmierňuje pokročilé známky starnutia pleti. S SPF 20. Vhodný pri používaní kontaktných šošoviek.

Detaily

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 je očný krém proti starnutiu pleti, ktorý vypĺňa hlboké vrásky, zlepšuje pružnosť pleti a rozjasňuje pleť okolo očí.

Unikátne zloženie prináša hneď niekoľko omladzujúcich účinkov. Značka Eucerin v ňom používa inovatívnu kombináciu vysoko- a nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej a nový kolagén-elastín komplex (vysoko účinná kombinácia arctiínu a kreatínu, stimuluje produkciu kolagénu a zlepšuje pružnosť pleti). Viditeľne vypĺňa aj hlboké vrásky a zlepšuje elasticitu pleti, takže výsledkom je hladšia a pevnejšia pleť očného okolia a žiarivý, oddýchnutý vzhľad.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém má aj SPF 20 a UVA filter, účinne tak predchádza predčasnému starnutiu pleti aj hlbokým vráskam spôsobeným UV žiarením. Krém je bez parfumácie, nekomedogénny, oftalmologicky testovaný a vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Aplikujte na vyčistenú pleť a zľahka vmasírujte. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylpropanediol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopherol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Lauroyl Lysine, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »