MICROLIFE INHALÁTOR NEB 210 kompresorový 1 ks

kompresorový 1x1 ks

Kód tovaru: P3830A

EAN: 4719003641993

doručenie do 7 pracovných dní!!

40,69 € s DPH

Jednotková cena za ks40,69 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 40 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 40 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,40 €.


O produkte

Zdravotnícka pomôcka MICROLIFE INHALÁTOR NEB 210 kompresorový je určený na inhaláciu všetkých bežných tekutých liečiv určených na liečbu horných a dolných dýchacích ciest. Prístroj je vhodný pre deti od 2 rokov, dospievajúcich a dospelých.

Detaily

Charakteristika: Microlife NEB 210 je kompresorový rozprašovač na každodenné použitie, vhodný pre celú rodinu. Jeho praktické a malé rozmery umožňujú jeho jednoduchú prepravu a skladovanie bez toho, aby zaberala príliš veľa priestoru. S tvárovou maskou pre dospelých a deti, náustkom, nosovým nadstavcom, vzduchovou hadičkou, 5 náhradnými vzduchovými filtrami a ochranným obalom.

Príslušenstvo je umývateľné a dezinfikovateľné.

Vhodný pre všetky bežné inhalačné roztoky

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Pred použitím je potrebné si prečítať písomnú informáciu pre používateľov a postupovať podľa návodu na použitie.

Komora rozprašovača sa naplní inhalačným roztokom podľa pokynov lekára a dbá sa na to, aby sa neprekročila maximálna hladina. Pomocou náustka sa liečivo dostane lepšie do pľúc. Vyberie sa vhodná maska a je potrebné uistiť sa, že je pevne utesnená oblasť okolo úst a nosa. Použijú sa komponenty, podľa toho, ako určil lekár. Počas inhalácie sa sedí vzpriamene a uvoľnene pri stole, aby sa zabránilo stlačeniu dýchacích ciest a zníženiu efektivity liečby.

Obsah balenia: 

  • Microlife NEB 210
  • Fľaša rozprašovača
  • Vzduchová trubica
  • Vzduchové filtre (5 ks)
  • Náustok
  • Nosová časť
  • Maska na tvár pre dospelých
  • Detská maska na tvár
  • Vrecúško
  • Návod na použitie

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »