MICROLIFE INHALÁTOR NEB 800 MESH TECHNOLÓGIA ultrazvukový inhalátor 1 ks

73,00 € s DPH

Jednotková cena za ks73,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 73 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 73 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,73 €.


O produkte

Inhalátor Microlife NEB 800 so sieťkou z antikoróznej ocele, odolnej voči oxidácii, ktorá vytvára stabilné množstvo častíc. Je určený na inhalačnú liečbu astmy, chronickej bronchitídy a ďalších respiračných ochorení. Toto malé, tiché a ultraľahké riešenie umožňuje efektívnu a pohodlnú liečbu kdekoľvek a je vhodné pre celú rodinu.

Detaily

Charakteristika: Kompaktný, ľahko prenosný ultrazvukový inhalátor Microlife NEB 800 Mesh je určený na inhalačnú liečbu astmy, chronickej bronchitídy a iných respiračných ochorení.

  • Malé, tiché a ultraľahké riešenie umožňuje efektívne a pohodlné ošetrenie kdekoľvek a je vhodné pre celú rodinu.
  • Ľahko prenosný vďaka vreckovej veľkosti, nízkej hmotnosti a cestovnému puzdru.
  • Umožňuje pohodlné ošetrenie aj na cestách.
  • Užívateľsky prívetivé jednoduché ovládanie jedným tlačidlom.
  • Intuitívny dizajn pre pohodlné plnenie liečiva v objeme 2 – 8 ml, výdatnosť aerosolu 0,2 ml/min s veľkosťou častíc približne 5 μm (MMAD).
  • Po terapii zostáva malý objem zvyšného liečiva.
  • Mesh technológia – antikorová sieťovina vysoko odolná voči oxidácii vytvára stabilné množstvo častíc, pričom zaručuje dlhšiu životnosť prístroja.
  • Vysoká vibračná frekvencia (približne 103 – 123 kHz) zvyšuje rýchlosť rozprašovania.

Pre pacientov s chronickými respiračnými ochoreniami, ako sú astma a bronchitída, vyžadujúcich tichú prevádzku. Pre užívateľov vyžadujúcich ľahko prenosnú terapiu aj na cestách, nezávislú na sieťovom napájaní elektrickou energiou.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pozorne si prečítajte priložený návod na použitie.
Naplňte komoru rozprašovača inhalačným roztokom podľa pokynov lekára a dbajte na to, aby ste neprekročili maximálnu hladinu. Pomocou náustka sa Vám liečivo dostane lepšie do pľúc. Vyberte si vhodnú masku a uistite sa, že máte pevne utesnenú oblasť okolo úst a nosa. Použite komponenty, podľa toho, ako určil lekár. Počas inhalácie seďte vzpriamene a uvoľnene pri stole, aby sa zabránilo stlačeniu dýchacích ciest a zníženiu efektivity liečby.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)