TICKLESS PET Prívesok ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch pre psy, oranžový 1 ks

ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch pre psy, oranžový, 1x1 ks

Kód tovaru: T10040

EAN: 5999566451041

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

29,72 € s DPH

Jednotková cena za ks29,72 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

TICKLESS PET Prívesok ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch je určený pre psov a mačky. TICKLESS PET Prívesok ultrazvukový odpudzovač kliešťov a bĺch je oranžový.

Detaily

Charakteristika: Ultrazvukový prívesok - odpudzovač kliešťov a bĺch určený pre psov a mačky. Nie je vodotesný.

  • Prístroj pracuje tak, že vydáva rad ultrazvukových impulzov, ktoré sú neškodné pre ľudí a zvieratá, ale rušivé pre kliešte a blchy.
  • Vhodný na odpudzovanie kliešťov, pri športovaní vo voľnej prírode, počas výletu, pri práci v záhrade, poľovačke, na prechádzke alebo pri kempingu, ekologickým spôsobom a bez kontraindikácií akéhokoľvek druhu.
  • Tento produkt funguje prevažne preventívne.
  • Prevádzkový rozsah je asi 1,5 metra.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Nie je vhodný pre dezinfekciu domácich zvierat, ktoré sú už intenzívne zamorené. V sezóne kliešťov sa dôrazne odporúča, aby sa prístroj pripojil na obojok zvieraťa a nosilo ho priebežne aj doma. Jeho účinnosť závisí aj od stavu srsti a stupňa znečistenia životného prostredia zvieraťa. 

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Zariadenie sa pripojí k obojku tak, aby strana so štrbinami bola smerom k zvieraťu. Je potrebné odstrániť plastovú kartičku na pripojenie zabudovanej lítiovej batérie (nedá sa vymeniť). Štyri bliknutia udávajú, že zariadenie je zapnuté. Pre zistenie, či je prístroj stále v prevádzke, sa stlačí tlačidlo a skontroluje sa, či kontrolka stále bliká. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »