Zľava 25%
Eucerin UreaRepair PLUS Telové mlieko 5% urea jemne parfumované 400 ml

Eucerin UreaRepair PLUS Telové mlieko 5% urea s parfumáciou 400 ml

parfumované, 48 h účinok 1x400 ml

Kód tovaru:

EAN: 4005800304637

21,66 € s DPH

28,88 € s DPH

Jednotková cena za liter54,14 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin UreaRepair PLUS Telové mlieko 5% urea s parfumáciou poskytuje okamžitú úľavu pre hrubú a suchú pokožku. Stavte na intenzívne hydratačné telové mlieko so zložkami upokojujúcimi pokožku.

Detaily

Charakteristika: Eucerin UreaRepair PLUS Telové mlieko5% urea s parfumáciou

Ak je bariérová funkcia pokožky stabilná, chráni nás pokožka pred dráždivými látkami z okolia a je schopná sama zachovávať svoju optimálnu úroveň hydratácie. Ak je však táto bariéra narušená, pokožka môže o hydratáciu prichádzať a zostávať na pohľad aj na dotyk suchá.

Eucerin UreaRepair PLUS Telové mlieko 5% urea s parfumáciou poskytuje suchej, hrubej pokožke tela potrebnú každodennú starostlivosť. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek - ureu, ďalšie prirodzené hydratačné látky a ceramidy - ktorá v pokožke viaže hydratáciu a obnovuje jej prirodzenú ochrannú bariéru brániacu ďalšej strate hydratácie. Klinické a dermatologické testy preukázali, že jeho zloženie poskytuje okamžitú úľavu aj intenzívnu, dlhotrvajúcu hydratáciu a zároveň odďaľuje príznaky suchej a hrubej pokožky až po dobu 48 hodín.

Naše telové mlieko pre suchú pokožku je jemne parfumované a obsahuje zložky s dobrou kožnou znášanlivosťou. Má preukázané protizápalové účinky a je šetrné k suchej pokožke. Neobsahuje žiadne parfémové zložky, o ktorých je známe, že spôsobujú alergie. Prináša všetky výhody prípravku na úľavu od suchej pokožky s jemnou parfumáciou so zložkami upokojujúcimi pokožku. Pokožka je intenzívne hydratovaná a na pohľad aj na dotyk hladká a vláčna.

Telové mlieko pre suchú pokožku je vhodné pre dospelých, pre osoby so zrelou pokožkou a taktiež je vhodné pre pokožku diabetikov a pre deti od troch rokov. Tiež ho možno použiť ako doplnkovú starostlivosť.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Nanáša sa podľa potreby.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Ethylhexyl Cocoate, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic-Capric-Triglyceride, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Coco-Glycerides, Alanine, Arginine HCL, Carnitine, Ceramide NP, Cholesterol, Chondrus Crispus Extract, Glycine, Helianthus Annuus SeedOil, Lactic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium PCA, Tocopherol, Dimethicone, Methyl Benzoate, Pentylene Glycol, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »