Glukomer Contour Plus ELITE 1KS

Kód tovaru: D90812

EAN: 5016003788406

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

17,00 € s DPH

Jednotková cena za ks17,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 17 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 17 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,17 €.


O produkte

Zdravotnícka pomôcka Glukomer Contour plus ELITE na monitorovanie hladiny glukózy v krvi je určený na samovyšetrenie pacientov s cukrovkou.

Detaily

Charakteristika: Glukomer Contour Plus ELITE je inteligentné zariadenie pre pacientov a odborný zdravotnícky personál na monitorovanie koncentrácie hladiny glukózy vo venóznej plnej krvi a v čerstvej kapilárnej krvi. Glukometer poskytuje mimoriadne presné výsledky.

Prístroj je možné používať samostatne alebo spolu s aplikáciou Contour Diabetes, ktorá ponúka premietnutie zaznamenaných výsledkov do grafov a diagramov, možnosť pridania poznámok a fotografií k jednotlivým záznamom či generovanie výsledkov meraní do reportov vo forme PDF.

Zaznamenané výsledky vám tak poskytnú podrobný prehľad o pohybe glukózy v krvi, čo vám pomôže lepšie porozumieť vášmu diabetu.

Obsah balenia:

  • glukomer Contour Plus ELITE

  • 5 ks testovacích prúžkov Contour Plus

  • odberové pero Microlet®next

  • 5 ks farebných lanciet Microlet

  • puzdro

  • denník

  • používateľská príručka

Technické parametre

Napájanie

2x litiové batérie 3V (CR2032) súčasťou balenia

Životnosť batérie

cca 1000 meraní

Kapacita pamäte

800 výsledkov merania

Rozmery

78,5 mm (D) x 56 mm (Š) x 18 mm (V)

Hmotnosť

53 g

Objem krvnej vzorky

0,6 μl

Čas merania

5 sekúnd

Rozsah merania

0,6 – 33,3 mmol/L

Starostlivosť o glukomer

Glukomer uchovávajte podľa možností v dodanom puzdre. Pred manipuláciou s glukomerom si dobre umyte a osušte ruky, aby ste glukomer a testovacie prúžky uchránili pred vodou, olejom a inými znečisťujúcimi látkami. Povrch glukomera sa môže čistiť vlhkou tkaninou bez vlákien s nekoncentrovaným čistiacim alebo dezinfekčným roztokom zmiešaným v pomere 1 diel bieliaceho roztoku a 9 dielov vody. Po vyčistení vyutierajte do sucha jemnou tkaninou bez vlákien.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 365

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)