IXOsafe set pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml

1x10 ml

Kód tovaru: T08800

EAN: 8594027313790

11,68 € s DPH

Jednotková cena za liter1 168,02 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 11 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 11 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,11 €.


O produkte

IXOsafe set pre bezpečné odstránenie kliešťov je zdravotnícka pomôcka. IXOsafe set pre bezpečné odstránenie kliešťov mikroemulzia na odstránenie kliešťov.

Detaily

Charakteristika: Prípravok k bezpečnému odstráneniu kliešťov. Aktívna látka polylyzín kliešťa vypudí zo zahryznutia, porézny mikrofilm kliešťa znehybní, obmedzí jeho aktivitu a pripraví k odstráneniu. Kliešťa neusmrtí, zabráni jeho obrannému mechanizmu v podobe uvoľnenia slín. Pomáha eliminovať riziko nákazy prenášanej z kliešťa na človeka. Obsiahnutý denaturovaný lieh pôsobí antibakteriálne. Odparením alkoholovej zložky sa vytvorí počas 5-10 minút veľmi porézny mikrofilm, ktorý zakryje kliešťa, obmedzí jeho pohyb, chráni človeka pred prenosom vírusu z tela kliešťa a pripraví ho k vytiahnutiu pinzetou alebo háčikom na kliešťov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nanesie sa na prisatého kliešťa gélovou emulziou prípravku tak, aby jeho telo bolo celé pokryté. Nechá sa pôsobiť cca 10 min. a potom sa kliešť kývavým pohybom odstráni pinzetou na kliešte. Vzniknutý mikrofilm má preventívne účinky a chráni tak miesto pred kontamináciou nečistotami.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 180

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »