HANUS Mäta roľná silica 10 ml

ole 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588000736744

4,02 € s DPH

Jednotková cena za liter401,52 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostné body. Za obsah košíka získate celkovo 4 body, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,04 €.


O produkte

HANUS Mäta roľná silica je 100% prírodná získaná destiláciou kvitnúcej vňate vodnou parou. HANUS Mäta roľná silica pomáha liečiť zápaly dýchacích ciest, prechladnutie, koliky, nevoľnosť, bolesť hlavy a i.

Detaily

Charakteristika: Mäta roľná silica získaná destiláciou kvitnúcej vňate vodnou parou. Rastlina, z ktorej je získaná silica, pochádza z Číny.

Nepoužívajte: U detí do 5 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice, neaplikujte do očí. Nepoužívať pri homeopatickej liečbe.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím (okrem použitia v aromalampe) je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia

  • Vnútorné použitie: piť pri kolike, nevoľnosti. 2 kvapky silice rozmiešajte v 1 dcl chladnej, prípadne vlažnej vody a pomaly po dúškoch vypite. Užívajte maximálne 3x denne, nie viac ako 2 týždne.
  • Vnútorné použitie: pri kašli. 1 kvapku silice kvapnite na lyžičku s medom alebo mliekom a prehltnite. Užívajte maximálne 3x denne, nie viac ako 2 týždne.
  • Kloktanie: pri zubných neuralgiách. 2 kvapky silice rozmiešajte v 1 dcl vlažnej vody a kloktajte maximálne 3 krát denne, nie viac ako 2 týždne.
  • Inhalácia: pri zápaloch horných dýchacích ciest a prechladnutí. 7 kvapiek silice pridajte do 1 litra takmer vriacej vody v plochej nádobe. Inhalovanie bude intenzívnejšie, ak si cez hlavu prehodíte uterák. Odporúčaná dĺžka inhalácie je maximálne 10 minút , 3x za deň.
  • Krém, riedená silica, masážna emulzia: reumatizmus, svrbenie pokožky. Do 20 ml ľahko rozotierateľného masťového základu (rastlinného oleja - slnečnicový, olivový, mandľový) pridajte 5-10 kvapiek silice (masážna emulzia 100 ml oleja a 5 ml silice), dobre premiešajte a masírujte bolestivé miesta.
  • Podanie neriedenej silice: svalové bolesti. Na postihnuté miesto nanesieme primerané množstvo silice a jemne vmasírujeme do pokožky. Pri popáleninách a bolestivých poraneniach sa postihnutého miesta nedotýkame.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Možnosť alergickej reakcie. Po aplikácii sa nevystavujte slnku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »