HANUS Pomarančová silica 10 ml

ole 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588000736799

3,58 € s DPH

Jednotková cena za liter357,84 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 3 vernostné body. Za obsah košíka získate celkovo 3 body, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,03 €.


O produkte

HANUS Pomarančová silica je 100% prírodná získaná lisovaním čerstvého oplodia za studena. HANUS Pomarančová silica má antiseptické účinky, pomáha pri regenerácii pokožky, strese, nervozite a úzkosti. 

Detaily

Charakteristika: Pomarančová silica získaná lisovaním čerstvého oplodia za studena. Rastlina, z ktorej je získaná silica, pochádza zo Severnej Ameriky.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice, neaplikujte do očí. Možnosť alergickej reakcie. Po aplikácii sa nevystavujte slnku.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím (okrem použitia v aromalampe) je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia

  • Vnútorné použitie: pri tráviacich problémoch, kŕčoch. 3 kvapky silice rozmiešať v 1 dcl chladnej, prípadne vlažnej vody. Pomaly po dúškoch vypiť. Užívať maximálne 3 krát denne, nie viac ako 2 týždne.
  • Vaňový kúpeľ: pri nervozite, stavoch úzkosti. 5 kvapiek silice pridajte do vody s teplotou približne 37°C a dôkladne premiešajte. Časť silice sa dostane na pokožku a časť sa vyparuje a tak sa dostáva do pľúc. Doba kúpeľa je maximálne 20 minút. Tento spôsob aplikácie je harmonickým spojením vonkajšieho použitia a inhalácie. 
  • Voda na pleť: dezinfekčné účinky na pleť. Do 1 dcl vody pridáme 3 kvapky silice a dobre premiešame. Nanesieme na tampón a pleť ošetríme.
  • Krém: regenerácia pokožky. Do 20 ml ľahko rozotierateľného masťového základu (rastlinného oleja) pridajte 5-10 kvapiek silice, dobre premiešajte a nanášajte na pokožku.
  • Podanie neriedenej silice: protizápalové účinky. Na postihnuté miesto nanesieme primerané množstvo silice a jemne vmasírujeme do pokožky. Pri popáleninách a bolestivých poraneniach sa postihnutého miesta nedotýkame. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Možnosť alergickej reakcie. Po aplikácii sa nevystavujte slnku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »