HANUS Klinčeková silica 10 ml

ole 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588000736607

4,94 € s DPH

Jednotková cena za liter493,92 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostné body. Za obsah košíka získate celkovo 4 body, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,04 €.


O produkte

HANUS Klinčeková silica je 100% prírodná získaná destiláciou čerstvých listov vodnou parou. HANUS Klinčeková silica pomáha pri bolesti zubov a má antibakteriálne a antimykotické účinky.  

Detaily

Charakteristika: Klinčeková silica získaná destiláciou čerstvých listov vodnou parou. Rastlina, z ktorej je získaná silica, pochádza z Madagaskaru.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice, neaplikujte do očí. Len na vonkajšie použitie. 

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím (okrem použitia v aromalampe) je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia

  • Kloktanie: použitie pri aftách a pri bolestiach zubov. 1 kvapku silice premiešať v 1 dcl vlažnej vody a kloktať maximálne 3 krát denne, nie viac ako 2 týždne.
  • Krém, riedená silica, masážna emulzia: reumatizmus, antimykotické účinky (pozor, dráždi pokožku). Do 20 ml ľahko rozotierateľného masťového základu alebo rastlinného oleja (slnečnicový, olivový, mandľový) pridajte 5-10 kvapiek silice (masážna emulzia 100 ml oleja a 5 ml silice), dobre premiešajte a masírujte bolestivé miesta.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Len na vonkajšie použitie. Možnosť podráždenia pokožky.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    23.03.2022
    Dobrý deň, je možné klinčekovú silicu používať aj pri prerezávaní zúbkov u bábätiek? Ďakujem
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, klinčeková silica nie je vhodná pre detičky. Skôr pri prerezávaní zúbkov používajte Calgel alebo Camilliu roztok. Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »