HANUS Kadidlová silica 5 ml

Kód tovaru:

EAN: 8588000736584

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

7,49 € s DPH

Jednotková cena za liter1 498,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 7 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,07 €.


O produkte

HANUS Kadidlová silica je 100% prírodná získaná destiláciou ručne zbieranej živice vodnou parou. HANUS Kadidlová silica má regeneračné účinky na pleť a podporuje hojenie rán.

Detaily

Charakteristika: Kadidlová silica získaná destiláciou ručne zbieranej živice vodnou parou. Rastlina, z ktorej je získaná silica, pochádza zo Somálska.

Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice, neaplikujte do očí. Len na vonkajšie použitie

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím (okrem použitia v aromalampe) je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia

  • Inhalácia: pri ochoreniach dýchacích ciest a astme. 4 kvapky silice pridajte do 1 litra takmer vriacej vody v plochej nádobe. Inhalovanie bude intenzívnejšie, ak si cez hlavu prehodíte uterák. Odporúčaná dĺžka inhalácie je maximálne 10 minút , 3x za deň.
  • Vaňový kúpeľ: regeneračný účinok na pokožke, pôsobí uvoľňujúco na psychický stav organizmu. 6 kvapiek silice pridajte do vody s teplotou približne 37°C a dôkladne premiešajte. Časť silice sa dostane na pokožku a časť sa vyparuje a tak sa dostáva do pľúc. Doba kúpeľa je maximálne 20 minút. Tento spôsob aplikácie je harmonickým spojením vonkajšieho použitia a inhalácie. 
  • Voda na pleť: mastná pleť, výrazný sťahujúci účinok. Do 1 dcl vody pridáme 3 kvapky silice a dobre premiešame. Nanesieme na tampón a pleť ošetríme.
  • Krém: starostlivosť o pleť, podpora hojenia rán. Do 20 ml ľahko rozotierateľného masťového základu pridajte 5-10 kvapiek silice, premiešajte a nanášajte na pokožku.
  • Krém, riedená silica, masážna emulzia: starostlivosť o pokožku. Do 20 ml ľahko rozotierateľného masťového základu alebo rastlinného oleja (slnečnicový, olivový, mandľový) pridajte 5-10 kvapiek silice ( masážna emulzia 100 ml oleja a 5 ml silice), dobre premiešajte a masírujte bolestivé miesta.
  • Podanie neriedenej silice: pri upchatom nose, stresových situáciách, dýchavičnosti a astme na prehĺbenie dýchania inhalovať silicu nakvapkanú na vreckovke. Na postihnuté miesto nanesieme primerané množstvo silice a jemne vmasírujeme do pokožky. Pri popáleninách a bolestivých poraneniach sa postihnutého miesta nedotýkame. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Možnosť alergickej reakcie. Po aplikácii sa nevystavujte slnku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)