MARGARETA® aerosól proti voškám 400 ml

Kód tovaru: T08741

EAN: 5997378783725

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

5,54 € s DPH

Jednotková cena za liter13,85 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

MARGARETA® aerosól proti voškám rýchly účinok, bezpečná aplikácia. MARGARETA® aerosól proti voškám je insekticídny postrekový prípravok na ošetrenie izbových a okrasných rastlín proti voškám.

Detaily

Charakteristika: Insekticídny postrekový prípravok na ošetrenie izbových a okrasných rastlín proti voškám. Rýchly a bezpečný. V suchom počasí môže byť rýchlou pomocou aj v malej záhrade.

Nepoužívajte: V rozpore s návodom na použitie.

Použitie: Udržujte vzdialenosť 35 cm od povrchu, ktorý sa má postriekať. Takto zabránite poškodeniu produktu. Rastlina by mala byť zo všetkých strán rovnomerne ošetrená jemným postrekom. Množstvo postreku namiereného na rastlinu by sa malo zvoliť tak, aby tekutina nestiekla z ošetreného povrchu. Nestriekajte do otvorených kvetov! Pre prípad akejkoľvek individuálnej citlivosti pred použitím otestujte postrek na malú plochu rastliny.

Zloženie: 0,6 g/l pyrethrum (prírodný pyretrin 0,06% (m/m)

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie! Používajte biocídne výrobky bezpečne! Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o výrobku!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)