Ocuvite Lutein Premium 60 tabliet

tbl 1x60 ks

Kód tovaru: T08649

EAN: 5904398360126

Exspirácia 31.01.2022

28,20 € s DPH

Jednotková cena za TBL0,47 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Ocuvite Lutein Premium 60 tbl je výživový doplnok obsahujúci karotenoidy luteín a zeaxantín, minerály zinok a selén a vitamíny C a E. Ocuvite Lutein Premium 60 tbl pomáha udržať normálny stav zraku. Spoznajte celú radu prémiových doplnkov Ocuvite. !!!!EXSPIRÁCIA 31/01/2022!!!!

Detaily

Charakteristika: Ocuvite Lutein Premium obsahuje vyváženú kombináciu výživných látok. Karotenoidy luteín a zeaxantín sa vo vysokej miere nachádzajú v centrálnej oblasti sietnice (v žltej škvrne). Obsahuje tiež zinok, selén a vitamíny C a E.

  • Zinok prispieva k udržaniu dobrého zraku.
  • Zinok, selén a vitamíny C a E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. U detí do 18 rokov. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 tableta denne s jedlom. Neprekračujte doporučené dávkovanie.

Zloženie v 1 tablete: mikroenkapsulované estery luteínu a zeaxantínu z extraktov kvetov aksamietnice (Tagetes erecta): luteín (12 mg), zeaxantín (1 mg); zinok (5 mg) ako oxid zinočnatý, selén (20 μg) ako kvasnice obohatené o selén, vitamín E (8,8 mg) ako DL-alfa-tokoferylacetát, vitamín C (60 mg) ako kyselina L-askorbová, mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza, mastné kyseliny, farbivá (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa, riboflavín), hydroxypropylcelulóza, polyvinylpyrolidón, maltodextrín, modifikovaný škrob, oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »