VIUSID ampulky 30ml 15ks

EAN: 8470002651265

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

51,92 € s DPH

Jednotková cena za liter115,38 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

VIUSID je prírodný výživový doplnok, ktorý zvyšuje obranyschopnosť organizmu, výrazne chráni pred vírusmi a ich tvorbou, dopĺňa vitamínové nedostatky v tele a posilňuje imunitný systém.

Detaily

Charakteristika: VIUSID je prírodný výživový doplnok, ktorý zvyšuje obranyschopnosť organizmu, výrazne chráni pred vírusmi a ich tvorbou, dopĺňa vitamínové nedostatky v tele a posilňuje imunitný systém.

  • Unikátnou zložkou je molekulárne aktivovaná kyselina glycirhizínová
  • Obsahuje špeciálne antioxidanty, efektívne antivírusové látky, dôležité vitamíny, aminokyseliny a minerály pre silnú a zdravú imunitu


Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie:

Deti od 3 rokov – 1/2 ampulky užívať 1 krát denne  (15ml)

Dospelí – 1 ampulku užívať 1 krát denne (30ml).Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Glukosamín sulfát draselný chlorid 600mg, L-arginín 600mg, Kyselina jablčná 600mg, Lglycín 300mg, Extrakt zo sladkého drievka (Glycyrrhiza glabra L.) 30mg,  Benzoan sodný 30mg, Sorbát draselný 30mg, Vitamín C (kyselina L-askorbová) 18mg, Citrónová aróma 15mg, Sukralóza 7,2mg, Síran zinočnatý 4,5mg, Kyselina pantoténová (B5) (D-kalcium pantotenát) 1,8mg, Vitamín B6 (hydrochlorid pyridoxínu) 0,6mg, Kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová) 60 μg, Vitamín B12 (kyanokobalamín) 0,3 μg, Voda 30ml


Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)