VIUSID vrecúška 90 ks

EAN: 8470000216923

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

115,44 € s DPH

Jednotková cena za kus1,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

VIUSID je prírodný výživový doplnok, ktorý zvyšuje obranyschopnosť organizmu, výrazne chráni pred vírusmi a ich tvorbou, dopĺňa vitamínové nedostatky v tele a posilňuje imunitný systém.

Detaily

Charakteristika: VIUSID je prírodný výživový doplnok, ktorý zvyšuje obranyschopnosť organizmu, výrazne chráni pred vírusmi a ich tvorbou, dopĺňa vitamínové nedostatky v tele a posilňuje imunitný systém.

  • Unikátnou zložkou je molekulárne aktivovaná kyselina glycyrhizínová
  • Obsahuje špeciálne antioxidanty, efektívne antivírusové látky, dôležité vitamíny, aminokyseliny a minerály pre silnú a zdravú imunitu


Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie:

Deti od 3rokov – 1/2 vrecúška 1-krát za deň (2g) 

Dospelí – 1 vrecúško 1-krát za deň (4g)

Obsah vrecka rozpustite vo vode, alebo ovocnej šťave napr. 150 ml. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie na jeden sáčok 4g : Maltodextrín – molekuly glukózy 1200mg, Glukosamín sulfát draselný chlorid 666mg, L-arginín 666mg, Kyselina jablčná 666mg, L-Glycín 333mg, Oranžová aróma 248,34mg, Kyselina citrónová 100mg, Extrakt z Alfalfy (Medicago sativa L.) 40mg, Extrakt zo sladkého drievka (Glycyrrhiza glabra L.) 33mg, Vitamín C (kyselina L-askorbová) 20mg, Aspartám 8mg, Síran zinočnatý 5mg, Med 4mg, Benzoát sodný 4mg, Sorbát draselný 4mg, Kyselina pantoténová (B5) (D-kalcium pantotenát) 2mg, Vitamín B6 (hydrochlorid pyridoxínu) 0,6mg, Kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová) 66 μg, Vitamín B12 (kyanokobalamín) 0,3 μg

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)