Prírodné nechtíkové mydlo 110g

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

4,05 € s DPH

Jednotková cena za kg36,82 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Prírodné nechtíkové mydlo je vhodné na každodenné šetrné umývanie aj citlivej a podráždenej pokožky. Prírodné nechtíkové mydlo je ručne vyrobené na Slovensku a je plne biologicky odbúrateľné. 

Detaily

Charakteristika: Prírodné nechtíkové mydlo je určené na šetrné, jemné a ekologické umývanie pokožky celého tela. Prírodné nechtíkové mydlo je vhodné používať na:

  • namáhanú pokožku rúk alebo nôh (mozole, namáhaná a stvrdnutá pokožka),
  • aknóznu pokožku,
  • kožu, ktorá má drobné poranenia, 
  • mykotickú pokožku.

Mydlo obsahuje výluh z nechtíka lekárskeho, ktorý je aktívnou zložkou mydla.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Návod na použitie: Vhodné na umývanie celého tela. Pri zasiahnutí očí ich vypláchnite vodou. Skladujte na suchom a vetranom mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Pre dlhšiu výdrž nechajte mydlo po použití vyschnúť.

Zloženie: olivový olej, kokosový olej, voda (výluh z nechtíka lekárskeho), bambucké maslo, kakaové maslo, mangové maslo, slnečnicový olej, kyselina citrónová(zmäkčuje vodu), kyselina mliečna (zvlhčuje pokožku),

Všetky oleje a maslá sú v mydle zmydelnené.

Ingredients INCI:
sodium olivate, sodium cocoate, aqua, sodium shea butterate, sodium cocoa butterate, sodium mango butterate, sodium sunflowerate, sodium citrate, sodium lactate, calendula officinalis petals

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Spotrebujte do 9 mesiacov od dátumu výroby. 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)