Dettol tekuté mydlo s rumančekom 250 ml

1x250 ml

Kód tovaru: T07438

EAN: 8592326011201

Tento produkt už nie je dostupný

3,51 € s DPH

Jednotková cena za liter14,04 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Dettol tekuté mydlo s rumančekom s antibakteriálnym účinkom. Dettol tekuté mydlo s rumančekom je určené na každodenné použitie v osobnej hygiene vhodné pre všetky vekové kategórie.

Detaily

Použitie: Podľa potreby naneste na vlhkú pokožku rúk, rozotrite a opláchnite čistou vodou.

Zloženie: Aqua, Sodium laureth sulphate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Sodium chloride, Acrylates/PEG-10 maleate/Styrene copolymer, Laureth-2, Chloroxylenol, Salicylic acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Parfum, Benzoic acid, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone,  Methylisothiazolinone, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Citric acid

Charakteristika: Umývanie rúk je jedným z najlepších spôsobov, ako zabrániť šíreniu choroboplodných mikróbov a pomáha vám a vašej rodine zostať zdraví. Pomocou nášho sortimentu Dettol antibakteriálnych tekutých mydiel, vašej pokožke každý deň poskytujú nielen jemnú starostlivosť a sviežu vôňu, ale zabíjajú aj 99,9% baktérií.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  1. Prelejte obsah fľaše do prázdnej nádoby Dettol s pumpičkou.
  2. Otočte pumpičku na open
  3. Namočte si ruky a dvakrát stlačte pumpičku.
  4. Umývajte ruky minimálne 30 sekund, nezabudnite na nechty a palce.
  5. Ruky dôkladne opláchnite a osušte.

Zloženie: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Acrylates/PEG-10 Maleate/Styrene Copolymer, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium EDTA, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »