OPTIMAL PLUS F - PRO COLLAGEN roztok 500 ml

nová vylepšená receptúra, roztok 1x500 ml

Kód tovaru: T05971

EAN: 5292813000307

67,86 € s DPH

Jednotková cena za liter135,72 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

OPTIMAL PLUS F - PRO COLLAGEN je výživový doplnok s hydrolyzovaným kolagénom získaného z rýb. OPTIMAL PLUS F - PRO COLLAGEN je bez cukru a má ovocnú chuť.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s hydrolyzovaným kolagénom (Peptán) získaného z rýb, kyselinou hyalurónovou, vitamínom B9 (kyselina listová), zinkom, meďou a vitamínom C. Prípravok je bez cukru a má ovocnú chuť.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 20 ml 1x denne rozriediť v pohári vody a vypiť, najlepšie večer pred spánkom alebo podľa odporúčania lekára. Pred použitím dobre pretrepať. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: glukonát/glukonan meďnatý (meď) , glukonát/glukonan zinočnatý (zinok) , kolagén (nešpecifikovaný) , kyselina hyalurónová , kyselina L-askorbová (vitamín C) , kyselina listová - Folát (vitamín B9) , Ribes nigrum (ríbezľa čierna)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 25

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »