KAWAR Čierne bahno 700 g

s minerálmi z Mŕtveho mora 1x700 g

Kód tovaru: T09511

EAN: 6251046011114

Doručenie do 5 pracovných dní !!!

11,53 € s DPH

Jednotková cena za kg16,48 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

KAWAR Čierne bahno kozmetický výrobok je 100 % prírodný produkt z Mŕtveho mora. KAWAR Čierne bahno obsahuje horčík, draslík, síru, bróm, ďalšie dôležité minerály a stopové prvky.

Detaily

Charakteristika: KAWAR čierne bahno je 100 % prírodný produkt z Mŕtveho mora. Obsahuje horčík, draslík, síru, bróm a ďalšie dôležité minerály a stopové prvky, ktoré pôsobia blahodarne na celé telo. Má pozitívne účinky na kožné ochorenia, zvlášť psoriázu, akné a ekzémy. Pomáha zrýchliť bunkový metabolizmus, regenerovať pokožku, urýchliť prietok v lymfatických dráhach, podporuje prekrvenie kože, a tým pomáha i proti celulitíde. Regeneruje tiež pokožku hlavy, na vlasy pôsobí ako revitalizér.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Stláčaním premiešajte. Raz týždenne nananeste lokálne alebo na celé telo a nechajte pôsobiť 5 až 15 min. tak, aby nedošlo k nadmernému podráždeniu pokožky. Následne opláchnite teplou vodou bez použitia mydla. Po relaxácii aplikujte KAWAR krém alebo telové mlieko. Pri nadmerne citlivej pokožke bahno najskôr vyskúšajte na zápästí. Zafarbené vlasy môže odfarbiť!

Zloženie: Aqua, Silica, Kaolin, Calcium Chloride, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Sulfate, Calcium Sulfate, Magnesium Bromide, Alumina.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »