NUROFEN 200 mg liečivá náplasť 4 ks

emp med (vre.PET/LDPE/Al/LDPE) 1x4 ks

Kód tovaru: 9676C

EAN: 5997321782300

14,45 € s DPH

Jednotková cena za ks3,61 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

NUROFEN 200 mg liečivá náplasť je liek vhodný u dospelých alebo dospievajúcich od 16 rokov. NUROFEN 200 mg liečivá náplasť sa používa na krátkodobú lokálnu symptomatickú liečbu bolesti.

Detaily

Indikácie: Účinnou látkou je ibuprofén, ktorý patrí do skupiny liekov nazývaných nesteroidné protizápalové lieky (Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs, NSAID). Liečivá náplasť sa používa na krátkodobú lokálnu symptomatickú liečbu bolesti pri akútnych natiahnutiach svalu alebo vyvrtnutiach pri benígnych (menej závažných) poraneniach v blízkosti kĺbu horných alebo dolných končatín.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivo alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok; u pacientov, u ktorých sa v minulosti objavila hypersenzitívna reakcia (napr. astma, bronchospazmus, rinitída, angioedém alebo urtikária) po užití ibuprofénu, kyseliny acetylsalicylovej alebo iných nesteroidných protizápalových liekov (NSAID); aplikácia na poškodenú pokožku; tretí trimester tehotenstva; použitie na oči, pery alebo mukózne membrány.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Dospelí a dospievajúci od 16 rokov: Jedna liečivá náplasť sa rovná jednej dávke. Maximálna dávka v priebehu 24 hodín je 1 liečivá náplasť. Liečivá náplasť má byť používaná po čo najkratšiu dobu potrebnú k potlačeniu symptómu ochorenia. Dĺžka trvania liečby nemá prekročiť 5 dní. Liečebný prínos pri používaní dlhšom než 5 dní nebol stanovený. V prípade, že sa stav v priebehu liečby nezlepšuje alebo sa dokonca zhoršuje, má pacient vyhľadať zdravotníckeho pracovníka.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka Ibuprofén
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 200 mg
Lieková forma dermálna náplasť
Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »