Walmark Magnézium 250 mg Pharmavit šumivé tablety

tbl eff (tuba PP) 1x20 ks

Kód tovaru:

EAN: 8595165287196

4,16 € s DPH

Jednotková cena za ks4,16 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Magnesium 250 mg Pharmavit je liek obsahujúci horčík, ktorý je nevyhnutný pre správnu funkciu nervového systému a svalov, pre stavbu kostí, zubov a chrupaviek.

Detaily

Indikácie: Magnesium 250 mg Pharmavit sa môže používať bez odporučenia lekára ako doplnok dennej dávky horčíka pri zvýšenej námahe. Na odporučenie lekára sa liek užíva pri liečbe stavov z nedostatku horčíka a ich prevencii: pri zvýšenej spotrebe (počas tehotenstva, v období dojčenia), pri jeho zníženom prívode (pri alkoholizme, pri podvýžive), pri poruchách vstrebávania (pri niektorých črevných ochoreniach, pri tzv. malabsorpcii), pri zvýšených stratách horčíka (pri vracaní, hnačkách, popáleninách), pri zníženej sérovej hladine horčíka, ktorá sprevádza poruchu činnosti obličiek, pri používaní látok, ktoré môžu poškodzovať funkciu obličiek. Ďalej sa liek používa ako doplnková liečba pri Cushingovej chorobe a Connovom syndróme, pri angine pectoris, pri akútnom srdcovom infarkte, pri poruchách srdcového rytmu, pri vysokom krvnom tlaku a ako prevencia opakovanej tvorby močových kameňov zo šťavelanu vápenatého. Liek môžu užívať dospelí, deti od 5 rokov, mladiství, tehotné a dojčiace ženy.

Kontraindikácie: Magnesium 250 mg Pharmavit sa nesmie užívať pri precitlivenosti na zložky obsiahnuté v lieku, pri poruche funkcie obličiek a obličkových kameňoch, pri dehydratácii (nedostatok vody v tele), pri zníženej činnosti štítnej žľazy a pri Addisonovej chorobe (porucha funkcie nadobličiek). Liek obsahuje cukor, preto nie je vhodný pre diabetikov. Deti a starší ľudia musia obzvlášť starostlivo dodržiavať odporúčané dávky.

Tehotenstvo a dojčenie: Keď ste tehotná alebo dojčíte, upozornite na to lekára. V týchto prípadoch môžete Magnesium 250 mg Pharmavit užívať len na odporučenie lekára.

Dávkovanie a spôsob podávania: Deťom od 5 do 10 rokov sa podáva raz denne jedna šumivá tableta. Dospelí a mladiství užívajú 2 až 3-krát denne jednu šumivú tabletu. Rozpustite šumivú tabletu v pohári vody. Potom vypite celý obsah pohára. Liek môžete užívať v akúkoľvek dobu a nezávisle na príjme potravy. Bez odporučenia lekára neužívajte Magnesium 250 mg Pharmavit dlhšie ako 10 dní. V prípade, že ste užili nadmernú dávku lieku alebo bol liek náhodne užitý dieťaťom, informujte o tom okamžite lekára.

Vlastnosti

Účinná látka magnézium + kyselina askorbová
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 250 mg + 150 mg / tbl
Lieková forma šumivé tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »