Zľava 25%
Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum 30ml

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum 30ml

anti-age, s Epicelline 1x30 ml

EAN: 4005800342578

43,19 € s DPH

57,58 € s DPH

Jednotková cena za liter1 439,62 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum proti vráskam obsahuje účinnú látku Epicelline®, ktorá znižuje známky starnutia a obnovuje aktivitu génov zodpovedných za mladistvý vzhľad pleti. Patentovaná technológia Age Clock preniká hlboko do vrstiev pleti a omladzuje kožné bunky.

Detaily

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum prináša viditeľné výsledky a omladzuje pleť už po 4 týždňoch pravidelného používania. Účinnosť séra bola preukázaná v klinických a dermatologických štúdiách. 

Zloženie kombinuje hneď niekoľko účinných látok:

  • Kyselina hyalurónová – s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou zároveň pomáha hĺbkovo hydratovať pleť a vypĺňať vrásky.
  • Glycín saponín – stimuluje kožné bunky a podporuje tvorbu kyseliny hyalurónovej.
  • Enoxolón – získaný z koreňa čínskeho sladkého drievka, spomaľuje degradáciu kyseliny hyalurónovej v pokožke. 

Sérum proti vráskam zmierňuje 10 príznakov starnutia: 

  • redukuje vrásky a jemné linky
  • rozjasňuje pleť     
  • zjednocuje     
  • vyhladzuje   
  • prináša viditeľné výsledky už po 4 týždňoch používania     
  • spevňuje kontúry tváre

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Používajte sérum ako prvý krok v rannej a večernej starostlivosti o pleť. Naneste na vyčistenú tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte. Následne použite dennú alebo nočnú starostlivosť z radu Hyaluron Filler. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Dihydromyricetin, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Propylheptyl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Succinoglycan, Xanthan Gum, Gellan Gum, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »