Zľava 25%
Eucerin DermoPure Telový krém s trojitým účinkom 200ml

Eucerin DermoPure Telový krém s trojitým účinkom 200ml

s trojitým účinkom 1x200 ml

EAN: 4005800343131

15,98 € s DPH

21,31 € s DPH

Jednotková cena za liter79,91 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin® DermoPure Telový krém s trojitým účinkom pôsobí proti nedokonalostiam, pigmentovým škvrnám a podporuje obnovu pokožky.

Detaily

Charakteristika: Eucerin® DERMOPURE Telový krém s trojitým účinkom je špeciálne vyvinutý pre potreby problematickej pokožky náchylnej k akné. Krém kombinuje tri účinné zložky, ktoré spoločne pôsobia proti nedokonalostiam, pigmentovým škvrnám a podporujú obnovu zdravej pokožky.

Kyselina salicylová efektívne redukuje nedokonalosti na pokožke, ako sú pupienky a čierne bodky. Vďaka svojim exfoliačným vlastnostiam odstraňuje odumreté kožné bunky a podporuje čistejšiu a hladšiu pokožku.

Patentovaný thiamidol redukuje pozápalové hyperpigmentácie po akné. Pravidelné používanie krému pomáha znižovať viditeľnosť pigmentových škvŕn a zabraňuje ich opätovnému výskytu, čím prispieva k zjednotenému tónu pokožky.

Protizápalová zložka licochalcon A, známa svojimi upokojujúcimi vlastnosťami, pomáha zmierňovať začervenanie a podráždenie pokožky. Glycerín ju následne potom intenzívne hydratuje. Spoločne tak zanechávajú pokožku obnovenú.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Neodporúča sa aplikovať na silne zápalové akné a nekombinujte ho s inými produktmi obsahujúcimi thiamidol na rovnakej oblasti pokožky.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Na dosiahnutie najlepších výsledkov aplikujte krém raz denne na pokožku s výskytom akné, najmä v oblasti chrbta, hrudníka alebo ramien. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam pomáha predchádzať ďalšiemu vzniku akné a je nekomedogénny (neupcháva póry).

Zloženie: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Isononancete, Glyceryl Stearate Citrate, Tapicca Starch, Hydrogenated Coco-Glycerides, Squalane, Salicylic Acid, Decylene Glycol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, (Thiamidol), Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Carrageenan, Phenoxyethanol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »