PRIMA Home test STREPTOKOK A

samodiagnostický test z výteru z hrdla, 1x1 ks

Kód tovaru: T10678

EAN: 7640164864891

13,19 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

samodiagnostický test z výteru z hrdla, 1x1 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Samodiagnostický test na detekciu ß-hemolytických streptokokov skupiny A vo vzorkách výteru z krku s výsledkom za 5 min.

Jednorazový samodiagnostický imunochromatografický test, ktorý detekuje prítomnosť špecifických antigénov streptokoka A vďaka protilátkam konjugovaným so zlatom obsiahnutým v testovacom prúžku.

Streptokoky A - ß-hemolytické streptokoky skupiny A (známe tiež ako Streptococcus pyogenes) sú grampozitívne baktérie, ktoré spôsobujú rad ochorení a komplikácií, vrátane faryngitídy (infekcia krku), kožných infekcií, ako je impetigo a erysipel, akútnej  glomerulonefritídy, sepsy a reumatickej choroby srdca. Faryngitída je často spôsobená vírusovými infekciami a menej často bakteriálnymi infekciami, ktoré vyžadujú liečbu antibiotikami. Streptokok A test je špecifický imunologický test na detekciu A-streptokokov pri infekcii krku. Test pomáha rýchlo určiť, či je bolesť v krku spôsobená streptokokmi skupiny A alebo inými zárodkami, ktoré nevyžadujú liečbu antibiotikami.

Test špecificky identifikuje ß-hemolytické streptokoky skupiny A, ak je ich koncentrácia v extrahovanej vzorke rovná alebo vyššia ako 104 CFU/ml (medzná hodnota). V niektorých prípadoch môžu vzorky s koncentráciou nižšou ako táto hodnota (až do 5 x 103 CFU/ml) poskytnúť pozitívny výsledok. Test je veľmi presný. Hodnotiace správy uvádzajú analytickú špecifickosť 99,00 % (CI 95 %: 97,63-100 %) a citlivosť 91,89 % (CI 95 %: 78,70-97,20 %) s celkovou mierou zhody 97,90 % ( CI 95%: 96,08-99,72%).

Obsah: 1 hermeticky uzavreté alumíniové vrecko obsahujúce: 1 kazetu STREPTOKOK A TEST (STREP A TEST), 1 vrecko s vysušovacím prostriedkom, 1 sterilný tampón, 1 sterilná drevená špachtľa na stlačenie jazyka, 1 prázdna plastová skúmavka s kvapkadlom na odber s kvapkadlom s roztokom STREPTOKOK A TEST (STREP A TEST) - R1 (Modrý uzáver), 1 fľaštička s kvapkadlom s roztokom STREPTOKOKA TEST (STREP A TEST) - R2 (Zelený uzáver), 1 návod na použitie. 

Nebezpečenstvo H 302: Zdraviu škodlivý po požití. Výstraha P264: Po použití si dôkladne umyte ruky. P270: Počas používania nejedzte, nepite ani nefajčite.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »