PRIMA Home test CRP

samodiagnostický test z krvi, 1x1 ks

EAN: 7640164864853

12,44 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

samodiagnostický test z krvi, 1x1 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Jednorazový samodiagnostický test na semikvantitatívnu detekciu C-reaktívneho proteínu (CRP) zo vzorky plnej krvi s výsledkom za 5 min. Test detekuje prítomnosť CRP vo vzorkách ľudskej plnej krvi vďaka špecifickým protilátkam a časticiam koloidného zlata obsiahnutým v testovacom prúžku. CRP je ukazovateľom infekcie a zápalu.

C-reaktívny proteín (CRP) je proteín akútnej fázy produkovaný najmä pečeňou, ktorého koncentrácia sa zvyšuje v dôsledku poranenia, infekcie a zápalu. Hoci CRP nie je špecifickým markerom konkrétneho ochorenia, v súčasnosti sa používa ako všeobecný diagnostický ukazovateľ infekcií a zápalov, ako aj na monitorovanie reakcií pacientov popri liečbe a v pooperačnom priebehu. Pri bakteriálnych infekciách je hladina CRP v krvi vysoká, zatiaľ čo pri vírusových infekciách je mierne zvýšená. Preto môže byť hodnota C-reaktívneho proteínu užitočným nástrojom na určenie príčiny zápalového stavu. Sledovanie hladín CRP v priebehu času pomáha posúdiť účinnosť liečby a proces hojenia pacienta. Hladina CRP v krvi dosahuje najvyššiu hodnotu koncentrácie medzi 24 a 48 hodinami po objavení sa prvých príznakov infekcie/zápalu a následne sa znižuje, ak nedochádza ku komplikáciám. Test C reaktívneho proteínu poskytuje semikvantitatívne stanovenie hladiny CRP v krvi, ktoré pomáha pri hľadaní diagnózy a monitorovanie pacienta počas liečby.

Test preukázal vysokú zhodu s referenčnými analytickými metódami s 97% presnosťou pri rozlišovaní medzi normálnymi hodnotami (< 10 mg/l) a hodnotami, ktoré sa nachádzajú mimo normálnych hodnôt.

Obsah: 1 hermeticky uzavreté alumíniové vrecko obsahujúce: 1 kazetu C-REACTIVE PROTEIN TEST, 1 vrecko s vysušovacím prostriedkom, 2 sterilné lancety pre vlastný odber krvi, 1 priehľadné plastové vrecko obsahuje pipetu na odber krvi, 1 fľaštička s kvapkadlom a riediacim roztokom, alkoholová čistiaca gáza, 1 návod na použitie.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »