PRIMA Home test ŽELEZO FER TEST

samodiagnostický test z krvi, 1x1 ks

EAN: 7640164864877

11,36 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

samodiagnostický test z krvi, 1x1 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Samodiagnostický test na stanovenie hladiny železa/feritínu vo vzorkách plnej krvi.

Železo je pre naše telo nevyhnutným stopovým prvkom a je dôležité na prenos kyslíka v krvi, na množenie buniek a na tvorbu štruktúry tkanív a orgánov. Príliš vysoká koncentrácia železa v tele je však toxická. Preto každý z nás disponuje systémom na vstrebávanie železa z vonkajšieho prostredia (napríklad konzumáciou potravín bohatých na obsah železa) a ukladá ho v bunkách tak, aby jeho množstvo nebolo nadmerné (a teda ani toxické). Feritín je bielkovina zodpovedná za túto funkciu ukladania. Hladina feritínu je výborným ukazovateľom, ako určiť množstvo železa v tele. Nízka hladina tejto bielkoviny v krvi je známkou vyčerpaných zásob železa, čo je stav, ktorý predchádza vzniku anémie. Pokles železa v tele môže byť spôsobená anémiou, tehotenstvom, krvácaním, poruchami vo vstrebávaní železa a tuberkulózou.

Hlavné vlastnosti:

  • samodiagnostický test na hladinu železa/ferritínu v krvi,
  • jednoduché a rýchle použitie,
  • výsledok už za 5 minút,
  • balenie obsahuje všetok materiál potrebný na vykonanie testu

Obsah: 1 hermeticky uzavreté alumíniové vrecko obsahujúce: 1 kazetu ŽELEZO FER TEST (IRON FER TEST), 1 vrecko s vysušovacím prostriedkom, 2 sterilné lancety pre vlastný odber krvi, 1 priehľadné plastové vrecko obsahuje pipetu na odber krvi, 1 fľaštička s kvapkadlom a riediacim roztokom, 1 alkoholová čistiaca gáza, 1 návod na použitie.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »