Vitamín D3+K2 Axonia OROFAST

sublingválny sprej 150 dávok, príchuť citrus a mäta, 1x30 ml

EAN: 8594064112783

25,04 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

sublingválny sprej 150 dávok, príchuť citrus a mäta, 1x30 ml

Detaily

Výživový doplnok. Sublingválny sprej obsahuje patentovanú nanoemulziu vitamínov D3 a K2. Táto forma umožňuje rýchle vstrebanie oboch vitamínov do krvného obehu priamo cez vysokovaskularizovanú sublingválnu sliznicu, bez nutnosti črevnej absorpcie.

  • Vitamín D prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, k udržaniu zdravých kostí a zubov, k normálnej činnosti svalov a k normálnej hladine vápnika v krvi.
  • K udržaniu zdravých kostí prispieva aj vitamín K.
  • Pád je rizikovým faktorom zlomenín kostí u mužov a žien vo veku 60 rokov a starších. Vitamín D pomáha znižovať riziko pádu, ktoré jasne súvisí s nestabilným držaním tela a svalovú ochablosťou. Tohto priaznivého účinku sa dosahuje na základe denného príjmu 20 μg vitamínu D zo všetkých zdrojov. 

Jedna dávka (jeden vstrek) sublingválneho spreja VITAMÍN D3+K2 OROFAST® obsahuje 500 IU (12,5 µg) vitamínu D3 a 50 µg vitamínu K2. Denná dávka vitamínu D sa stanovuje individuálne s prihliadnutím na vek, životný štýl, stravovacie návyky, nadváhu či obezitu, aktuálnu intenzitu slnečného žiarenia či farbu pleti.

Príchuť: citrus a mäta

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »