Sunar mliečna KAŠA KRUPICOVÁ Na dobrú noc vanilka 340g

príchuť vanilka (od ukonč. 6. mesiaca) XXL balenie 1x340 g

Kód tovaru: T10439

EAN: 8592084419639

6,43 € s DPH

Jednotková cena za kg18,92 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

Sunar mliečna KAŠA KRUPICOVÁ Na dobrú noc je potravina pre zvláštnu výživu malých detí, vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Instantná obilno-mliečna kaša v prášku. S príchuťou vanilky.

Detaily

Charakteristika: Krupicová mliečna kaša na dobrú noc.
Potravina pre zvláštnu výživu malých detí, vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Instantná obilno-mliečna kaša v prášku. 

  • S obsahom plnotučného mlieka s lahodnou mliečnou chuťou, bez palmového oleja.
  • Bez pridaného cukru - obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry.
  • Vďaka šetrnému spracovaniu cereálií si kaša zachováva prirodzene obilnú chuť. 
  • Zo starostlivo vybraných cereálií so šetrným spracovaním, zdroj vlákniny.
  • S obsahom vitamínov, minerálov, železa a vápnika. Vápnik je dôležitý pre správny vývoj kostí, železo pomáha pre správnu krvotvorbu a prispieva k správnej funkcii imunitného systému.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. U kojencov do 6. mesiaca veku.

Návod na prípravu:

  • Prevarte vodu a nechajte ju vychladnúť na 50-60 stupňov.
  • 150ml vody nalejte do misky.
  • Pridajte 5-6 lyžíc kaše sunar a poriadne premiešajte.

Zloženie: Pšeničná múka 41 %, demineralizovaná srvátková bielkovina (z mlieka) 38 %, sušené odtučnené mlieko 7 %, rastlinné oleje (repkový, kokosový, slnečnicový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, emulgátor: sójový lecitín, sušené plnotučné mlieko 5,8 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, glukonan zinočnatý), vitamíny (C, niacín, E, kyselina pantoténová, riboflavín, B6, tiamín, A, kyselina listová, biotín, K, D, B12), prírodná vanilková aróma.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Nie je náhradou materského ani kojeneckého mlieka. Kojenie je najlepší spôsob výživy dieťaťa v prvých 6. mesiacoch života. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dohľadu. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo kvalifikovanej osoby v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a vývoji dieťaťa.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »