Wellion PULZNÝ OXYMETER

1x1 ks

EAN: 6945040105794

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

1x1 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Pulzný oxymeter sa používa na meranie saturácie kyslíkom a srdcovej frekvencie na prste. Produkt je vhodný na použitie v rodinnom prostredí, v nemocniciach, v kyslíkových baroch, komunitných zdravotníckych zariadeniach, v rámci starostlivosti o telo pri športe atď. (Môže sa používať pred cvičením alebo po cvičení – neodporúča sa používanie počas cvičenia.)

Princíp fungovania zariadenia: Používa sa technológia fotoelektrickej kontroly oxyhemoglobínu v súlade s technológiou merania a zaznamenávania pulzu, pričom sa dva lúče s odlišnou vlnovou dĺžkou svetla namieria na ľudský necht za použitia senzora upevneného na prst perspektívnou svorkou. S pomocou fotosenzitívneho prvku potom možno merať signál a získané informácie sa zobrazia na displeji po spracovaní v elektronických obvodoch a mikroprocesore.

Pre spracovanie údajov sa používa empirický vzorec využívajúci Lambertov-Beerov zákon podľa charakteristík absorpčného spektra redukovaného hemoglobínu (R Hb) a oxyhemoglobínu (HbO₂) v červených a takmer infračervených častiach.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »