Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

súprava na nazálny antigénový samodiagnostický test 1x5 ks

EAN: 6921756492434

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

12,41 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

súprava na nazálny antigénový samodiagnostický test 1x5 ks

Detaily

Rýchly antigénny test na zistenie ochorenia COVID-19 určený na samotestovanie. 
Chromatografický imunotest určený na kvalitatívnu detekciu nukleokapsidového antigénu vírusu SARS-CoV-2 prítomného vo výteroch z nosa ľudí. Jedná sa o rýchlu, neinvazívnu a šetrnú metódu testovania, odber z okraja nosa. Nejedná sa o test z nosohltana. Výter sa vykonáva aplikáciou iba 2,5 cm.
Po spracovaní vzoriek a ich nanesení do testovacej kazety budú SARS-CoV-2 antigény, ak sú prítomné vo vzorke, reagovať s časticami potiahnutými protilátkami proti SARS-CoV-2, ktoré boli imobilizované v testovacom prúžku. Zmes potom putuje membránou pomocou kapilárnych síl. Komplexy antigénu s konjugátom putujú testovacím prúžkom k reakčnej oblasti, kde sú zachytené čiarou protilátok naviazaných na membránu. Výsledky sa interpretujú vizuálne po 15 minútach na základe prítomnosti alebo neprítomnosti viditeľných farebných čiar. Ako kontrola činnosti sa v oblasti kontrolnej čiary vždy objaví farebná čiara, čo potvrdzuje pridanie správneho objemu vzorky a že došlo k navlhnutiu membrány.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »