GENERICA 3-omega Premium extra 100cps

cps 1x100 ks

Kód tovaru: T10415

EAN: 8588003769589

16,82 € s DPH

Jednotková cena za cps0,17 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

GENERICA 3-omega Premium extra je výživový doplnok s obsahom extra čistého rybieho oleja, s vysokými dávkami EPA a DHA v 1 kapsule, vo forme triglyceridov pre lepšiu vstrebateľnosť. Bez lepku, laktózy a cukru. Vhodné pre deti od 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Detaily

Charakteristika: GENERICA 3-omega Premium extra je výživový doplnok s obsahom extra čistého rybieho oleja, s vysokými dávkami EPA (kyselina eikozapentaénová 360mg) a DHA (kyselina dokozahexaénová 240mg) v 1 kapsule, vo forme triglyceridov pre lepšiu vstrebateľnosť. Bez lepku, laktózy a cukru. Vhodné pre deti od 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

  • EPA a DHA prispievajú k správnej funkcii srdca.
  • DHA prispieva aj k udržaniu správnej funkcie mozgu a k udržaniu dobrého zraku (priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 250 mg DHA)

Dávkovanie: Dospelí 1 - 2 kapsuly denne po jedle prehltnúť alebo rozžuť a zapiť vodou. Deti od 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy: 1 kapsula denne po jedle prehltnúť alebo rozžuť a zapiť vodou.

Zloženie:

  • Rybí olej Omega-3 33/22, želírujúca látka: želatína; zvlhčovadlo: glycerol; nosič: čistená
    voda.
  • 1 kapsula obsahuje: Rybí olej (z ančovičiek, makrel, sardiniek) 1000 mg, 3-omega mastné kyseliny 650 mg, z toho: EPA 360 mg, DHA 240 mg.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »